Pragmatic Play Melancarkan Suite Bingo dengan Bet365
Toto

Pragmatic Play Melancarkan Suite Bingo dengan Bet365

Pragmatic Play telah melancarkan kandungan bingonya dengan bet365 , melanjutkan kerjasama sedia ada antara kedua-dua syarikat selangkah lebih jauh. Pragmatic Play sebelum ini menjalin kerjasama dengan bet365 untuk keluaran macau menyediakan pengendali iGaming dengan perpustakaan permainan slotnya pada bulan Mei, dan syarikat itu kini menambah tawaran ini dengan tawaran bingo juga.

Pragmatic Play dan Bet365 Sudah Rakan Kongsi
Kerjasama baharu antara bet365 dan Pragmatic Play akan menumpukan inisiatif kepada United Kingdom, tetapi perjanjian itu dijangka akan ke peringkat antarabangsa tidak lama lagi, dengan kedua-dua syarikat mengesahkan kesediaan mereka untuk mengembangkan perkongsian kandungan baharu ini.

Pragmatic Play menggunakan tajuk klasik, seperti bingo 90-bola dan 75-bola serta pilihan kandungan inovatif lain, seperti Pumpkin Blast dan Drops Pots , bersama dengan Diamond Dazzle dan banyak lagi. Pembekal amat gembira untuk berkembang dengan bet365 kerana ia adalah salah satu pengendali yang paling menonjol dalam industri dan memberikan pendedahan yang kuat kepada produk Pragmatic Play.

VP Pragmatic Play Bingo Claire McDaid mengalu-alukan peluang baharu ini dan SGP Result memuji peluang untuk menggunakan produk bingo dengan bet365. Perkongsian itu disebut-sebut sebagai satu kejayaan besar, kata McDaid dan teruja melihat bet365 menyertai rangkaian Pragmatic Play Bingo. Dia menambah:

Kini dengan bangganya membekalkan kedua-dua Slot dan Bingo kepada salah satu nama yang paling terkenal dalam perniagaan adalah pengukuhan penting kedudukan kami sebagai penyedia berbilang menegak. Peluang untuk meletakkan permainan kami di hadapan sejumlah besar pemain baharu merupakan rangsangan yang luar biasa kepada cita-cita pertumbuhan global kami dan kami tidak boleh berpuas hati.

Naib Presiden Pragmatic Play Bingo Claire McDaid
Bet365 mengalu-alukan peluang itu dalam nada yang sama dan berkata bahawa Pragmatic Play adalah nama rumah yang memerlukan sedikit pengenalan. Syarikat itu menjelaskan bahawa kandungan bingo Pragmatic akan menjadi apa Pengeluaran Sydney yang pemain perlukan. Pragmatic Play dalam pada itu terus memacu kadar pengeluaran yang stabil dengan beberapa judul dikeluarkan setiap bulan.

Sementara itu, Pragmatic Play baru sahaja melancarkan ” Slot Kekili Keeping It ” pada hari Isnin. Syarikat itu telah mengeluarkan tujuh slot sebulan dan merancang untuk meningkatkan pengeluaran. Pragmatic Play juga baru-baru ini mengembangkan ibu pejabatnya di Malta.