JABATAN PEMASARAN PENSTRUKTURAN SEMULA WORLD POKER TOUR® DENGAN KEPIMPINAN BAHARU
Toto

JABATAN PEMASARAN PENSTRUKTURAN SEMULA WORLD POKER TOUR® DENGAN KEPIMPINAN BAHARU

Hermance Blum telah dinamakan sebagai Naib Presiden Pemasaran untuk Jelajah Poker Dunia.

Irvine, CA (9 September 2021) — Hanya dua bulan selepas memuktamadkan penjualan untuk menjadi sebuah syarikat persendirian, World Poker Tour® (WPT®) telah menstrukturkan semula jabatan pemasarannya dan meletakkan setia WPT yang telah lama menerajui.

Hermance Blum, yang telah berkhidmat dengan syarikat itu sejak 2011 dan terbaharu berkhidmat sebagai Naib Presiden WPT Eropah, telah dinaikkan pangkat kepada Naib Presiden Pemasaran. Blum akan bertanggungjawab untuk pembangunan dan pelaksanaan pelan pemasaran global yang akan meningkatkan kesedaran keseluruhan jenama WPT. Sepanjang dekad yang lalu, Blum memperoleh perkongsian strategik jangka panjang yang menubuhkan Jelajah di lebih 12 negara dan berjaya menyampaikan pertumbuhan tambahan perniagaan di Eropah. Penerima anugerah Orang Terbaik Industri Anugerah Data HK Poker Eropah 2015, peranan pemasaran Blum sebelum ini dalam industri poker dalam talian menambah kemahirannya yang lengkap untuk babak baharu dalam kerjayanya ini.

“Saya tidak dapat memikirkan orang yang lebih baik untuk mengetuai jabatan baharu ini,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif World Poker Tour. “Hermance membawa banyak pengalaman, minat untuk poker, dan visi yang menakjubkan tentang cara meningkatkan jenama WPT ke tahap yang baharu.”

Kenaikan pangkat Blum adalah langkah pertama syarikat dalam baik pulih sepenuhnya bahagian pemasaran. Di bawah bimbingan Blum jabatan itu akan memanfaatkan hampir 20 tahun sejarah dan pengalaman WPT dan meletakkan pemain poker di tengah-tengah segala yang disentuh oleh WPT.

“Sama ada di perhentian Lawatan, semasa siaran kami, di ClubWPT™, atau dengan kerjasama senarai penaja korporat kami yang semakin meningkat, mandat kami adalah untuk memastikan pemain dan peminat poker sentiasa berada di tengah-tengah pengalaman Jelajah Poker Dunia, ” kata Blum.

Dalam membina jabatannya, Blum mencipta dua peranan penting baharu dan mengupah veteran industri poker yang disegani, termasuk seorang dari dalam organisasi WPT dan seorang dari luar.

Lynn Gilmartin, yang telah menjadi peneraju WPT sejak Julai 2013, telah menambah peranan Pengarah Kandungan Sosial pada senarai tugasnya, menyelia semua operasi media sosial untuk WPT. Peminat poker tidak perlu risau kerana Gilmartin akan meneruskan peranannya sebagai anchor, mengendalikan acara televisyen WPT bersama Vince Van Patten dan Tony Dunst.

Menyertai pasukan dari luar syarikat adalah salah satu veteran media poker yang paling berpengalaman. Lance Bradley, yang mempunyai lebih daripada 15 tahun pengalaman bekerja di bahagian media industri poker, akan berkhidmat sebagai Pengarah Media dan Komunikasi Pemain.

Gilmartin dan Bradley memulakan peranan baharu mereka pada 1 September. Tumpuan awal pasukan pemasaran baharu akan merancang untuk musim ulang tahun ke-20 Jelajah Poker Dunia yang akan datang pada 2022.

“Musim ulang tahun ke-20 kami akan menjadi tahun mercu tanda perayaan bukan sahaja untuk WPT, tetapi untuk seluruh komuniti poker,” kata Pliska. “Kami tidak sabar-sabar untuk berkongsi rancangan kami dalam beberapa bulan akan keluaran HK datang.”

WPT juga sedang mencari untuk merekrut Pengurus Komuniti untuk menyertai pasukan pemasaran. Butiran peranan dan proses permohonan boleh didapati di sini .

Mengenai World Poker Tour

Jelajah Poker Dunia (WPT) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen unik berdasarkan satu siri kejohanan poker taruhan tinggi. WPT telah disiarkan secara global di lebih keluaran SGP daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-18, yang disiarkan di Rangkaian Serantau Sukan FOX di Amerika Syarikat. Musim XVIII WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam peluang lesen, perkongsian dan penajaan jenama strategik. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com. WPT Enterprises Inc. ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc.